9 Kasım 2013 Cumartesi

KOZMETİK DERKEN !!!


Merhabalar,


     Kozmetik, dünyada araştırmakla bitmeyen sonsuz kaynakları olan genç-yaşlı, kadın-erkek ayrımı yapılmaksızın 7'den 70'e  herkesin ihtiyaç duyduğu bir alandır.

    Kendimize ait atölyemizde bitkisel ve renkli kozmetik ürünlerinin üretimini yapmaktan her bayan gibi keyif alıyoruz.

     Neden sizde evinizin bir köşesinde kendi kozmetiğinizi üretmeyesiniz?  :) Size bu blog sayesinde elimizden gelen desteği verip tecrübelerimizi paylaşacağız. Ve banyonuzdaki sabunun,küvetinizdeki banyo topunun , mumlarınızın , yüz maskenizin,çamaşır deterjanınızın ve bunun gibi günlük kullandığınız bir çok ürünün üreticisi siz olacaksınız . Belkide bunları satarak evden ek gelir sağlayabilirsiniz. 

    O halde başlayalım :) :)
    
    Olmazsa olmazımız zeytinyağlı doğal banyo sabunlarından bahsedelim. Cildimizin nemini kaybetmesi demek bizim yer çekimine dayanamayıp erkenden kırışıklık ve sarkmalarla tanışmamız demektir :( :( 

     Zeytinyağı mucizesi vücudumuzu içten zırh gibi korumasıyla birlikte dışarıdan da  deriye nüfuz eder besler ve onarır. Bu mucizeyi güzellik açısından kullanmanın en özgün yollarından biri sabundur. Her ne kadar sabunun cildi kuruttuğu söylense de cildini iyi tanıyan ve iyi bir tespit yapıp cilt yapısına uygun seçilen bir sabun (kayısı, üzüm çekirdeği, argan, murt ....) kullanırsa çantasında en iyi kalkanını taşıyor demektir. 

     Kolaylıkla yapacağınız doğal sabun formüllerini blogumuzda bulabilirsiniz.


     

     



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder